sausio 30, 2014

Bliss parduotuvė: pirmasis įspūdis

Klasiška parduotuvė – klasiškoms moterims

Nudžiugau pagaliau atradusi progą aplankyti parduotuvę bliss. Mintyse tikrai nekėliau jai didelių reikalavimų ar kitų aukštų kriterijų, todėl likau maloniai nustebinta vos užėjusi į parduotuvę.

Jauki, minimalistinė parduotuvės aplinka išsiskiria iš kitų ,šalto interjero parduotuvių, ją supančių prekybos centre „Panorama“. Didžiulis minkštas kilimas, gėlių žaismas bei spalvingi dizainerės kūriniai kvieste kviečia nuodugniau ištirinėti asortimentą.
Asortimentas – visai nebūdingas mūsiškėms parduotuvėms. Ryškus, žavingas bei iki skausmo elegantiškas. Niūrumu nei parduotuvė nei kolekcija tikrai nedvelkė. Kitas kriterijus, kurį įvertinau tik ten būdama – kokybė. Ji prašyte prašosi būti pagirta, nes visos drabužių medžiagos, siūlės ir apskritai visuma yra tiesiog nepriekaištingos kokybės, už kurią ir norisi mokėti.
Jeigu esate Vilnietė siūlau pačioms apsilankyti parduotuvėje, net jeigu ir neesate vietinė, tikiu, rasite priežasčių joje apsilankyti. Viena didelė priežastis – asortimentas. Internetinė parduotuvė, rodosi, turi ką pasiūlyti, tačiau kaip džiugu, būnant parduotuvėje atrasti internete dar nematytų rūbų? Vos juos pamačiusi mintyse jau dėliojau derinius, prie ko puikiai derėtų gėlėta palaidinė ar nėriniuota suknelė...
Manote, kad giriu bliss, nes taip reikia? Nuoširdžiai galiu pasakyti – taip nėra. Rašyme turiu visišką žodžio laisvę ir nepriklausomybę, todėl jeigu man kažkas nepatiktų – neslėpčiau to. Bliss – lietuviškas prekinis ženklas besiskinantis kelią į pasaulinę rinką, jeigu šią parduotuvę įvertina net patys italai, galbūt pats laikas ją įvertinti ir mums? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!