sausio 12, 2014

Stiliaus ikonos, kai tau jau nebe dvidešimt

Stilius yra įgimtas: jį arba turi arba ne. Tiesą sakant, daugumos dabartinių stiliaus ikonų atveju, stiliaus pojūtis glūdėjo viduje ir tik tinkamų dizainerių, stilistų ir aplinkybių dėka atrastas – jis sužibėjo. Šios moterys sugeba nustebinti ne tik savo įvaizdžiais ant raudonojo kilimo. Ne ką mažiau malonu stebėti ir nuotraukas, kuriose jos atrodo kasdieniškai, tačiau nepriekaištingai.

Banalu, bet pradėsiu nuo Sarah Jessica Parker, nes ji - tikrų tikriausia stiliaus ikona. Kaip pati sako, jos estetikos supratimui, didelę įtaką turėjo Sex & the city, kurio metu ir serialo stilistės dėka ji iš paprastos moters tapo sektinu stiliaus pavyzdžiu.

Julia Roberts – dar viena moteris, kurios stilius vertas aplodismentų. Kaip ir turbūt didžioji dauguma tik per ilgus karjeros metus jį išvystė savo nepriekaišintgą skonį. Jos rūbai dažniausiai būna patogūs ir paprasti, su kuklia elegancijos užuomina pabrėžiančią jos veidą bei kojas. 


Julianne Moore žino kas jai tinka, todėl jos įvaizdžiai visada virsta tikru saldainiuku mados kritikams. Žali, raudoni ar visai neįpareigojantys tamsūs atspalviai – ši moteris niekada neliks nepastebėta, o stilius – nepagirtas.   
Naomi Watts stilių apibūdinti galime dviem žodžiais: sofistikuotas minimalizmas. Ši nepaprasto grožio šviesiaplaukė gali vilkėti tiek Stella McCartney suknias ant raudonojo kilimo, tiek rinktis laisvalaikio drabužius (tinkančius žaidimams su sūnumis) ir vis tiek atrodyti stulbinančiai.  

Michelle Obama yra nepakartojama pirmoji dama. Atsižvelgdama į visus jos aprangą ribojančius kriterijus, ji vis tiek sugeba pabrėžti savo privalumus (liekną taliją ir dailias rankas), tinkamai devėti ryškias spalvas ir svarbiausia, likti ištikimai komfortui bei savo asmeniniam stiliui.

Tuo tarpu Lietuvoje visuomet išvysime puikiai atrodančias Dainą Bosas ir Astą Valentaitę, malonu stebėti ir Agnės Jagelavičiūtės stiliaus žaismus.
 
Nevertėtų pamiršti, kad stilius pasako, kas mes esame, mums dar nė neprakalbus. Todėl nenumokite ranka į tai, kaip atrodote. Semkitės įkvėpimo iš lietuvaičių ar užsienio žvaigdžučių ir žibėkite neprasčiau už jas.


Visos foto priklauso: http://www.harpersbazaar.com, http://www.elleuk.com/, www.15min.lt , www.klubas.lt, mamaduckquacks.com, okmagazine.com, www.fashionone.com,
www.thesimplyluxuriouslife.com, www.posh24.com,
xfinity.comcast.net.

1 komentaras:

  1. tik keleta smulkmenų- finansai ir pažintys su dizaineriais, žibėsime lygiai taip pat ;)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!