sausio 19, 2014

Victoria Bechkam imperija

Šiuo metu VB savo dizainais prekiauja ne tik internetiniame puslapyje, bet ir prabangiausiuose butikuose visame pasaulyje. Tačiau jai to negana: ir toliau sėkimingai plėsdama savo imperiją Viktorija jau šiais metais atidarys pirmąją vardinę parduotuvę Londone. O kas po to? Žinoma, Niujorkas!
Daugelį metų Viktorijos karjera buvo apibrėžiama vienu pavadinimu: Spice Girls. Anuomet turbūt niekas nesitikėjo, kad Posh Spice taps nuosavos savo drabužių imperijos savininke. Tiesa, visi manė, kad ji sėkmingai ir toliau gyvens prabangų gyvenimą tuometinio vaikino (dabar jau vyro) David Bechkam sąskaita. Bet Viktorijos niekada netenkino toks gyvenimo scenarijus. Jau po trumpų penkerių metų, 39-erių VB jėga įsitvirtino madų pasaulyje su prekiniu ženklu Victoria Bechkam. Brandas gimęs iš noro kurti gražius, aukštos kokybės drabužius, kuriuos devėtų pati, maloniai nustebino visus nuo madų kritikų iki paprastų Spice girls gerbėjų. Prekinį ženklą sudaro dvi linijos: pigesnė Victoria Victoria Bechkam ir ready-to-wear linija Icon. Neseniai, prie VB prekinio ženklo prisijungė ir rankinės, akiniai bei džinsai.


Nuo 2008-taisiais pasirodžiusios pirmosios kolekcijos, brandas VB gerokai patobulėjo (kritikos jai negailėjo visi). Skindamasi kelią į mados olimpą, Viktorija kiekvieną sezoną  išleidžia vis stipresnę kolekciją, kuri, tenka pripažinti, abejingų nepalieka. Ateityje ji prasitarė, kad galime tikėtis ir vaikų drabužių (turbūt tai natūralu auginant 4 vaikus), kosmetikos, apatinių bei kvepalų linijų, tačiau to dar teks palaukti. 

Naujausia britų dizainerės kolekcija pilna rausvų ir juodų atspalvių, su kiek Viktorijai nebūdingu siuprizu – ryškiai rožinės spalvos užuominomis. Ir kokia gi būtų Bechkam kolekcija be tamsiai mėlynos, pilkos ir nude spalvų bei nepriekaištingo pasiūvimo?
Išties, 2013-tieji Bechkam šeimynai buvo itin sėkmingi: kol Viktorija ir toliau plečia savo prekinį ženklą, David sėkmingai darbuojasi su kompanija H&M, Romeo ir toliau atrodo super mielai Burberry praėjusioje A/W 2013 Burberry reklaminėje kampanijoje. Tuo tarpu vyriausia poros atžala Brooklyn seka tėčio pėdomis su nuosavu kontraktu Manchester United. Tai bent šeimynėlė!

Foto priklauso: www.sheckys.com, http://www.victoriabeckham.com/shop.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!