kovo 06, 2014

Nauja bliss pavasario/vasaros kolekcija

Visuomet džiaugiuos sulaukus naujų, pavasarį parduotuves užplūstančių kolekcijų. Jos mūsų aplinką ir spintas pripildo spalvų, geros nuotaikos ir noro keistis. Pastebėjau, kad dažnai šiltųjų sezonų kolekcijos būna ir kur kas moteriškesnės.

Naująją bliss kolekcija, tikiu, nenusivilsite. Ji tarsi sudaryta iš dviejų dalių: viena ryški, žaisminga, marga, kita dalis – solidi, labiau klasikinio stiliaus. Medžiagos taip pat byloja apie artėjančią šilumą – vyrauja medvilinė, linas, viskozė.  Kalbant apie dizainą, kūrėja maloniai nustebino inovatyviais sprendimais: netikėtais švarkelių, paltų, sijonų ar suknelių kirpimais, įvariais paraukimais. Todėl drįsčiau teigti, kad ši kolekcija nors iš pirmo žvilgsnio ir panašį į senąją, atrodo, kur kas įdomiau.
 

Spalvų ir raštų žaismas kolekcijoje – tikras džiaugsmas akims. Didelis suknelių, puoštų gelėmis ar margintų įvairiaspalviais raštais pasirinkimas, kaip visuomet rasite klasikinių drabužių su jaunatvišku prieskoniu. Pamilsite ir ryškius sijonus, kurie primena, kad išties atėjo pavasaris (jei ne už lango, tai bent viduje). Spalvų mylėtojos taip pat neliks nuskriaustos – laimo, purpuriniai, melsvi, raudoni, geltoni atspalviai. Naujojoje kolekcijoje galite rasti bene visą vaivorykštės spalvų gamą nuo ryškių iki pastelinių atspalvių, todėl kieviena joje gali rasti sau kažką tinkančio.

 
 


Bliss drabužiai – ne tik elegancija sukurta meilės, tai ir funkcionalūs bei kokybiški rūbai, kurie dera tarpusavyje, todėl visa linija atrodo išbaigta ir vientisa su stipriu dizainerės braižu, kuris yra stilingas bei moteriškas.

Nauja kolekcija po truputį pasiekia jau ir bliss parduotuvę, tad apsidairyti, kas jau pasirodė prekyboje galite ČIA.

1 komentaras:

  1. Sveiki,ir pas jus rubai tik lieknoms moterims.Kada kas Lietuvoje prades kurti rubus ir apkunioms ponioms?

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!