kovo 03, 2014

Visada madingos šukuosenos

Kai skubame į kirpyklą atsinaujinti prieš svarbius renginius ar ateinantį naująjį sezoną, kartais pasimetame, nes ne tik nežinome ko norime, bet nežinome ir kas yra madinga. Atrodo, kad kreipti dėmesį į plaukų tendencijas – kvailoka, tačiau visada pravartu žinoti, kokią šukuoseną pasirinkusios niekada neprašausite pro šalį ir atrodysite klasiškai. Telieka išsirinkti tą vienintelę, kuri pabrėš Jūsų veido bruožus.

„The bob“ stiliaus šukuosena
Dabar bob stiliaus šukuosena turėtų būtų nebe tokia tvarkinga, tebūnie skirtingo ilgio plaukai atrodo šiek tiek ištaršyti. Taip jie atrodys natūraliai ir struktūriškai.
Arklio uodegytė
Ji išties visuomet atrodo žavingai. Riškite ją ne ant pačio viršugalvio, o šiek tiek žemiau, galite palikti kelias sruogas priekyje, kad bendras vaizdas atrodytų žaismingesnis. Jeigu trokštate labiau nušlifuoto įvaizdžio, apsukite gumytę plaukų sruoga.
Bangos
Retro žavesio, holivudinės ar vos matomos bangos – priklauso nuo Jūsų norimo rezultato bei progos. Plaukų stilistai teigia, kad šiuo metu ne tokios struktūriškos bangos yra kur kas modernesnės už paprastas klasikines.
Tikros garbanos
Tegu jos būna laisvos, bet maloniai atrodančios ir malonios liesti, ne tokios, kokios buvo 1980-taisiais.
Sukeltų plaukų šukuosenos
Nuotraukoje, Naomi Campbell įrodo, kad istorija kartojasi, o jau matyta Audrey Hepburn sukeltų plaukų šukuosena – vis dar gali būti madinga. Tad kas sakė, kad viskas kas sena, yra nebemadinga?
Ilgi ir tiesūs
Jeigu esate tiesių plaukų savininkė, turbūt žinote, kaip sunku yra juos sugarbanoti. Todėl džiaukitės savo natūraliais tiesiais plaukais, nes taip sukuriate moderniai grafišką įvaizdį, kuris niekada neužgoš Jūsų pačios.
„The pixie“
Trumpų plaukų šukuosena, kuri gyvavo dar Twiggy laikais. Anuomet pixie kirpimas  buvo plokštesnis ir šiek tiek ilgesnis, o dabar karaliauja trumpesnių, iškarpytų plaukų taisyklė. Labiausiai šis kirpimas tiks mažesnio veido savininkėms.

Ir keli įvaizdžiai tiesiai nuo podiumo... Kaip matome, savo šlove mėgaujasi arklio uodegytė, pinamos kasos, įvairių tipų bangos, šlapių plaukų įvaizdis ir daugelis kitų.

Foto iš: http://www.marieclaire.com/, http://www.harpersbazaar.com/, http://www.instyle.com/

1 komentaras:

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!