vasario 24, 2014

Tendencijos pavasaris/vasara 2014

Prieš pažvelgiant į naują, pavasariu kvepiančią bliss kolekciją, nusprendžiau, kad smagu būtų apžvelgti kitus ateinančio sezono trendus. Šįkart išrinkau kelis, kurie man pasirodė labiausiai nešiojami (na, juk žinote, kaip būna su ta mada…). Tad smagaus skaitymo! Ir laukite jau šią savaitę bloge pasirodančio įrašo su mintimis apie naująją kolekciją.

P.S. Tendencijų ieškojau neseniai praūžusioje Niujorko mados savaitėje, tačiau jau dabar mėgaujuos Milano ir su nekantrumu laukiu Paryžiaus mados savaitės, kuri, tikiu, atneš dar daugiau naujovių.

Pati pavasariškiausia tendencija, žinoma, švelnios pastelinės spalvos. Jos tarsi vaivorykštė nudažė podiumus. Nuostabiausia tai, kad madingos visos pastelinės spalvos! Todėl drąsiai rinkitės tą, kuri jums labiausiai tinka. Tikrai neprašausite pasirinkusios švelnios metinės ar rausvos spalvos paltuką.


Į mada grįžo balti marškiniai (na gerai, jie visada buvo madingi), tačiau šį sezoną juos rinkitės itin įdomaus ir išskirtinio kirpimo. Jeigu balta jums nuobodi, dairykitės spalvotų vienspalvių marškinių su kito rašto ar spalvos apykakle. O galbūt sumaišysite dvi tendencijas į vieną: baltos spalvos marškinukai su leopardine apykakle (ir/ar rankogaliais)? Atrodytumėte klasiškai, bet madingai!
Kaip jau minėjau, pastelinės spalvos paltukai šį sezoną išties karaliauja, tačiau ar žinote kas  dar naujo šio sezono paltukuose? Jie neturi apykaklių ir atlapų… Tokie paltukai atrodys šauniai su pieštuko tipo sijonu ar odinėmis kelnėmis. Be to, koks gi pavasaris be dailaus paltuko?
Kvadratinio (dėžutiško) kirpimo švarkeliai – įvairiausių raštų, spalvų, teskturų. Tegu jis tampa vienu iš pagrindinių Jūsų spintos pavasario akcentu. Beje, nepamirškite, kad sluosksniavimas (kai rengiamasi sluoksniai pvz. palaidinė+megztukas+svarkelis) vis dar madingas.
Plačios kelnės – vėl madoje. Lengvai derinamos ir tokios moteriškos! Žinau ką galvojate, kad tokio tipo kelnes gali vilkėti tik tobulų formų ilgakojai modeliai, bet, patariu, dairytis kelnių, kurios yra į šiek tiek siauresnės ties galais ir yra vos aukštesniu liemeniu – tai prailgins Jūsų figūrą. Beje, galite rinktis net gi tokias, kurios šonuose turi kitokios spalvos intarpą (taip primindamos sportines kelnes), atrodysite super stilingai!
Sijonai žemiau kelių, be konkurencijos, tapo pačia moteriškiausia ir gražiausia, ateinančių šiltųjų sezonų tendencija. Tai ilgisi, kuris yra įvardijamas, kaip tarpinis tarp midi ir maxi. Jei norite su tokiu sijonu atrodyti jaunatviškai, prie jo derinkite trumpesnio kirpimo palaidinę, o jei visgi Jūsų akį patrauks tokio ilgio suknėlė, kad atrodytų moderniau, tegu ji apnuogina rankas (o galbūt ir pečius).

Dalis info paimta iš: http://www.glamour.com/, nuotraukos priklauso: http://www.instyle.com/www.glamour.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!