gruodžio 01, 2013

Olsen dvynių imperija

 Pradžia 

Mielos, šviesiaplaukės, po kaulelį paparacių bei gandų skilčių narstomos Olsen seserys – nėra tik eilinės garsenybės, su didele aistra madai bei atstiktine užgaida, įkurti savo mados namus. Mes stebėjome, kaip dar visai mažos mergaičiukės tampa jaunomis moterimis su nepaprastu stiliaus pojūčiu. Išskirtinis mados jausmas ir net trys sėkmingos drabužių linijos, pavertė jas ne tik pačio Legerfeldo mūzomis, bet ir mūsų stiliaus ikonomis.
                
              
Viskas prasidėjo dar 1987-taisiais, kuomet būdamos vos 9-nerių mėnesių amžiaus, dvynukės pradėjo filmuotis seriale „Full House“, atlikdamos Michelle Tanner vaidmenį, už kurį jos gavo ir savo pirmąjį apdovanojimą. Kiek vėliau sekė kiti sėkmingi televizijos projektai – „Two of a Kind“, „So little time“ ir t.t. Tiesa, merginos taip pat gali pasigirti išleidusios ir video žaidimų seriją, pirmąjam Playstation kompiuteriui. Naujausias filmas „Niujorko minutė“, kuriame dvynes galite išvysti kartu, dienos šviesą išvydo dar 2004– taisiais metais. Tai buvo paskutinis vaidybinis Olsen seserų darbas. 

Gyvenimo posūkiai ir sėkmė 

Verslininkai turi sukūrę specialų terminą žvaigždėms, tapusioms rimtomis verslininkėmis -celebreneuors (celebrity/žvaigždė+enterpreneur/verslininkas). Būtent tokios yra ir žymiosios Olsen seserys.

Sakoma, kad sėkmė lydi tik stipriausius. Todėl, tie, kurie mano jog Mary-Kate bei Ashley Olsen tik mirksėdamos gražiomis akimis susikrovė turtus – stipriai klysta. Šiuo metu seserų imperija vertinama maždaug 1 bilijonu dolerių. Oficialiai, kompanijos Dualstar savininkėmis jos tapo 2004–taisiais, dabar jos – head designers. Kompanija šiuo metu turi net tris, itin sėkmingas drabužių linijas: Olsenboye skirtą mūsų mažiesiems, Elizabeth&James – viduriniosios klasės atstovams (Jungtinėse Amerikos Valstijose pardavinėjama Wallmart parduotuvėse) ir prabangią liniją The Row, kiekvieną sezoną sukeliančią tikrą šurmulį, mados pasaulyje.
            
The Row S/S 2013
Ashley yra laikoma kompanijos finansinių procesų smegenimis (būdama 16-kos ji įgyjo finansinį laipsnį universitete) , Mary-Kate, tuo tarpu, prisiima kūrybinę atsakomybę. Atrodytų, jog jos gyvena ganėtinai skirtingus gyvenimus, tačiau, kaip pačios merginos sako, tai kur kas labiau komplikuota. Dažnai fotografijose matome jas žiūrinčias viena į kitą ar susiglaudusias pečiais – tarsi jos būtų viena visuma. Pasak jų, kartais atrodo, jog būtent taip ir yra, nes jos jau pačios nebežino, kas kuriai iš tikrųjų nutiko. Iliustruodamos šią situaciją merginos pasakoja: „Kartą kažkuriai iš mūsų įgėlė bitė, mes neprisimename kuriai, nes abi tai jautėme.“ Seserų artumas tapo dideliu privalumu, kuriant pasaulinio dydžio imperiją, nes šalia visuomet buvo žmogus, kuris tavimi tikėjo.
        
 Stilius 

Dvynių stilius išties vertas aplodismentų – būdamas patogus ir išties nešiojamas, jis išlieka bohemiškas ir labai fashion forward. Keletas madingų detalių, kurias galite pasiskolinti ir iš šių žvaigždučių: 

Oversized megztiniai/palaidinės – tai vienas esminių Olsen dvynių stiliaus elementas. Patogu, kasdieniška ir madinga. 
               
Milžiniškos rankinės bei akiniai nuo saulės – kiekvienos garsenybės ¬must-have, o šios merginos puikus pavyzdys! 
     
Faux fur – dirbtinio kailio liemenės (kuo didesnės ir gauruotesnės), tuo geriau! Tai padeda sukurti madingą, bet tuo pačiu elegantišką ir daug pastangų nereikalaujantį įvaizdį. 
         
Nors dvynės ir yra mažos, kaip pati Mary-Kate sako „Mes mąstome didžiai. Net labai.“ (The thing about us is we think big. Huge.). Tad nenustebčiau, jei po dešimtmečio žemaūgės Ashley ir Mary-Kate taptų vienomis iš įtakingiausių, XXI –ojo amžiaus vidurio, mados pasaulio žaidėjų. Žavėtis jų darbu ir išskirtiniu stiliumi ar nekęsti už jų ekscentriškumą – spręskite patys. Tačiau faktas lieka faktu, jaunos ir veiklios merginos sukūrė tikrą imperiją ir tapo įkvėpimu, tūkstančiams madą mylinčių žmonių, visame pasaulyje.

Dalis informacijos paimta iš - http://www.vogue.com/
Visos nuotraukos priklauso – http://www.vogue.com/ http://www.vogue.co.uk/spy/celebrity-photos/2012/4/11/mary-kate-and-ashley-olsen-style-file

1 komentaras:

  1. http://www.fliciscoming.com/?ref=26a4c7b8f6 registruokkites ir gaukit nemokamai!!!!

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!