kovo 31, 2014

Tendencijos, kurių laikas baigėsi

Neseniai dalinau garderobo formavimo patarimus, kuriuose minėjau, kad svarbiau yra investuoti į klasika alsuojančius kūrinius, nei sezoninius rūbus. Tendencijos keičiasi dažnai, tačiau stilius lieka. Tad kokios tendencijos tapo nukarūnuotomis šį sezoną?

Dangų siekantys aukštakulniai
ValioNeseniai išvydus straipsnį Vogue, kuriame Sekso ir Miesto herojės atviravo, kiek bėdų su kojomis turi nuo pernelyg aukštų kulniukų ir kad laisvalaikiu jos renkasi plokščiapadžius, pamąsčiau, kad išties, dabar karaliauja mid-heels (bateliai 7-8cm aukštumo pakulnėmis). Juk net pati Victoria Beckham čiurną „laužančius“ aukštakulnius iškeitė į stilingus laivelius. Tai nereiškia, kad turite išmesti visus batelius aukštesnius nei 8cm, jeigu su jais Jūsų koja atrodo dailiai – viskas puiku, tačiau kritiškai įvertinkite, ar Jūsų kojai tai patogu.

 

Apatiniai vietoje viršutinių rūbų
Negaliu nustoti džiūgauti, kad ši itin įdomi (susilaikau nuo skambesnių žodžių) tendencija pagaliau traukiasi! Taip, kai kurios žvaigždės vilkėdamos šį trendą atrodė puikiai (juodas pieštuko tipo sijonas nėrinuota, liemenėlę primenanti, trumputė palaidinė). Tačiau ši mada yra tokia asmeniška, kad tegul ir lieka ten kur jai vieta – miegamajame.


Uggai

Greičiausiai šis teiginys – kontraversiškas. Nors Uggai buvo itin populiarūs kelis pastaruosius sezonus, dabar susižavėjimo banga jais, jau slūgsta. Uggus pakeičia šiek tiek elegantiškesni, formalūs aulinukai, pvz. Chelsea tipo.

Ploni legginsai + elastinės kelnės
Panašu, kad nors beveik visiems vilkėti plonas tympas vietoje kelnių atrodo nepriimtina, gatvėse vis dar pilna žmonių, kurie to nesupranta... Nepamirškite, kad legginsai, kurie yra tokie plonyčiai, kad galima matyti viską, ką vilkite po jais – tikrai neprideda jokio žavesio.

Antroji kelnių tendencija, kuri jau moja ranka mums iš toli... Elastinio tipo legginsai/kelnės. Pripažinkime, jie tinka... niekam. Negano to, dažniausiai jie būna ir gana bjaurių raštų ar spalvų primenančių 90-tuosius. Nesiginčysiu, anuomet jie atrodo ultra stilingai, tačiau argi taip jie atrodo dabar?
                          

Peplum
Negaliu patikėti, kad peplum taip pat palieka savo sostą. Dauguma mūsų spėjome prikaupti nemenką kruvelę peplum stiliaus rūbų – suknelių, palaidinių, sijonų ir dar nespėjome jais atsidžiaugti! Neskubėkite, tinkamai derinkite juos ir nešiokite (ypač jeigu jums tai tinka), tačiau kažkur giliai vis tiek kirbės mintis, kad peplum tendencija jau skaičiuoja paskutines savo dienas...

O ar Jūs sutinkate, kad šios tendencijos jau tikrai turi pasitraukti? Nes aš vis dar nenoriu paleisti savo gražiųjų peplum palaidinių (man jos vis dar atrodo stilingos ir įdomios), esu įsitikinusi, kad merginos sunkiai atsisveikins ir su uggais... Įdomu, kokios tendencijos bus nūkaranuotos sekančios?


1 komentaras:

  1. Pagaliau elastinės kelnės palieka madą. Nes jau tikrai pabodo matyti merginas su tų keistų raštų kelnėmis, kurie žavesio neprideda :) Bet labai gaila, kad Peplum stiliau suknelės išėjo iš mados. Jos man taip tiko ir patiko :)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!