gegužės 13, 2014

Bliss dizainerės patarimai šiltajam sezonui

Apie siluetą. Nuo lengvai prigludusio ir išryškinančio figūrą iki besidrapiruojančio kimono. Kelnės - tiesios ir siaurėjančios. Išskirtinė detalė pasikartojanti suknelėse, sijonuose, kelnėse - užmetimas. Pasirinkimas toms, kurios nori pabrėžti figūrą ir toms, kurios nori laisvesnio silueto. Norinčioms pabrėžti liemenį puikiai tiks modeliai juosiami diržais.  

Apie avalynę. Jei norite atrodyti skoningai apsirengusi bliss rūbais, patartina prie kolekcijos nesirinkti margų batų. Darbui avalynė turi būti patogi, natūralios odos, jei aukštakulniai - tai platesne pakulne bateliai ar basutės, balerinos. Smailias pakulnes rinkitės tik progoms. Venkite daug blizgių detalių ir grynos baltos spalvos renkantis batelius. Prie lino kolekcijos galima derinti ir ilgaaulius, skirtus vasaros sezonui.

Apie spalvas. Kolekcijos pagrindas natur ir nude spalvos. Spalvinėje gamoje dominuoja jūros mėlynumo (eng. Tiffany blue), gelsvi tonai (eng. Canary) ir orange, grass atspalviai. Štai lino audinyje rasite ir tokius atspalvius, kaip pistacijos, bugenvilijos ar mango.

Apie audinius. Kuo daugiau natūralumo - lino, viskozės, medvilnės, natūralaus šilko, šaltos viskozės. Taip pat ir tokie deriniai, kaip vilna su viskoze, šilkas su medvilne. Ypač vertinu natūralų  šilką, manau kiekviena moteris turi pajusti kas tai per audinys, kai žiemos sezonu tave šildo, o vasarą vėsina. Ypač siūlau rinktis liną. Atrodo, kad linas labai populiarus Lietuvoje, bet taip nėra. Vis dar bijoma, kad linas labai glamžus, iš tiesų lininiai rūbai puikiai dėvimi ir nepakeičiami dėl natūralių audinio savybių. Galit drąsiai rinktis lininį kostiumėlį ar suknelę darbui, linas yra minkštintas, apdirbtas ir šiek tiek glamžytas. Išskalbus tokį rūbą galite dėti į džiovyklę ir rengtis - net nereikia lyginti.

Top trys rūbai. Darbui -kostiumėlio alternatyva- suknelė su užmetimu. Laisvalaikiui- lininės kelnės su užmetimu  ir kimono kirpimo palaidinė ar suknelė.

Aksesuarai. Masyvus papuošalas ant kaklo, lininis šalikėlis ir platūs natūralios odos diržai.Visus aksesuarus galima įsigyti bliss.

Vasarą reikėtų pamiršti. Norėčiau, kad giliau  spintoje moterys paslėptų džinsus ir bent vasaros sezonui juos  pakeistų lininėmis kelnėmis. Vertėtų nepamiršti, kad džinsai skirti laisvalaikiui, o ne darbui. Venkite ir  daug blizgių aksesuarų.

Vasarą atgyja. Ilgos suknelės, ilgi lininiai sijonai laisvalaikiui. Tokiuose rūbuose dominuojančios detalės yra metaliniai užtrauktukai, kimono kirpimas. Taip pat ryškesnė spalvinė gama.

Patarimai. Ateinant vasarai pravartu atnaujinti spintos turinį - peržiūrėti esamus rūbus ir gal būt su kai kuriais atsisveikinti.
Taip pat turėti mažiau išankstinių nuostatų ir pažvelgti į save naujai. 
Renkantis rūbus,  pasikliauti patarimais mūsų stilisčių-konsultančių.
Bei nepamiršti, kad šioje pavasario-vasaros kolekcijoje siūlome labai praktiškus švarkelius ir lietpalčius iš specialaus termo apdirbimo lietpaltinio audinio, kurie puikiai tinka drėgnam klimatui.

1 komentaras:

  1. Naujoji kolekcija šauni :) Tik aš pasigendu šilko, kurį labai mėgstu...

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!