gegužės 04, 2014

Protingas, bet stilingas vasaros pirkinių sąrašas

Mano akys visuomet džiūgauja atėjus šiltiesiems sezonams, miestą užpildo spalvos, o moterys, pagaliau, nors trumpam, pamiršta kelnes ir virsta tikromis gatvių deivėmis. Dizaineriai iš tokių vaizdų semiasi įkvėpimo, o aš įkvėpta Gegužės, kaip mėnesio be kelnių, nutariau pažvelgti į šiek tiek tolimesnę ateitį: vasarą. Kiekvieną karštąjį sezoną atsiranda kelios dešimtys naujų tendencijų, tačiau bet kuri stilinga moteris žino, kad nereikia aklai jų vaikytis, užtenka išsirinkti keletą Jums patinkančių akcentų ir Jūs, karštai ir nuotykių kupinai vasarai, būsite pasiruošusi! Tad kas gi turėtų atsidurti Jūsų stilingame pirkinių sąraše? Jei norite tai sužinoti, pateiksiu jums keletą, mano akimis, pačių svarbiausių pirkinių.
Suknelė, primenanti marškinius (eng. shirt dress). Valio! Komfortas ir stilius vienoje suknelėje, kas gali būti geriau? Tiks tiek dirbančioms oficialų darbą, tiek leidžiančioms popietę lauko kavinėje ar gamtoje.
Baltas švarkas. Turbūt nieko nenustebinsiu pasakydama, kad balta spalvą vasarą (ir ne tik vasarą) tampa madinga vėl ir vėl... Tačiau šįkart baltas švarkas tampa tarsi būtinybe norint sukurti nepriekaištingą įvaizdį, be to švarkai yra vieni universaliausių drabužių, nes puikiai žiūrisi su suknelėmis, kelnėmis, džinsais, sijonais ar net šortais. Viskas priklauso tik nuo to, kokį įvaizdį norite pasiekti.
Kažkas rožinio. Pastelinio ar ryškaus, priklausys tik nuo Jūsų nuotaikos ir noro. Rožinė spalva ne tik gaivi ir maloni akiai, ji taip pat labai žaisminga ir charakteringa. Tiesa, vienintelis reikalavimas šiai spalvai – ji turi atrodyti moderniai.


Klostuoti sijonai  - dar kartą (jeigu galima taip teigti?) užkariavo mados olimpą. Šiek tiek primenantys senąją mokyklą, tačiau žavūs. Tiesa, būkite atsargios, nes klostuoti sijonai tinka ne visų tipų figūroms.
Kažkas leopardinio. Jokiu būdu nesakau, kad reikėtų renktis šiuo raštu nuo galvos iki kojų, tačiau subtili leopardo rašto palaidinė, sijonas, ar šortukai tikrai pagyvins Jūsų šiltojo sezono garderobą. Patarimas: jeigu nors vienas rūbas Jūsų derinyje yra margintas leopardo raštu, kitą derėtų rinktis vienspalvį, pvz. leopardinė palaidinė + juodas pieštuko formos sijonas ir t.t.
Ryškūs balti aksesuarai. Vasara – tas metas, kai norisi devėti aksesuarus, šymet ypač madingi ryškiai balti – delninės, laikrodžiai, vėriniai, akiniai nuo saulės ir kiti. Geriausia, kad balta spalva dera prie visko.
Grafiškais raštais marginti batai. Nuostabi išeitis toms, kurios nemėgsta devėti kažko iššaukiančio, tačiau vis tiek nori atrodyti stilingai. Renkantis tokius batelius, reikėtų turėti omenyje, kad visa kita apranga turi būti neutrali, nes batai jau savaime taps akcentu.
Raštuotas pieštukinis/midi sijonas. Skamba moderniai, tiesa? Taip ir atrodo! Visgi raštas neturėtų būti įkyrus, priešingai, švelnių spalvų ir labai subtilus. 
Drapped stiliaus rūbai. Šiuo metu negalėčiau sugalvoti nieko, kas būtų stilingiau už paprastai nepaprastą drapped stiliaus palaidinę ar sijoną. Lengvai derinami, gana prabangiai atrodantys, traukiantys akį savo išskirtiniu dizainu... Genialu, tiesa? 

Žinoma, ne rūbai vasarą svarbiausi, o geras oras bei puiki atmosfera, kuri tarsi tvyro ore. Tačiau smagu kai šiltu oru rengiesi ne tik patogiai, bet dar ir stilingai! Svarbiausia, kad tai taptų ne prievole ar įpročiu, o tiesiog malonumu.

3 komentarai:

  1. Aciu uz informacija :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gera informacija. Išties naudinga.:) Tik man įdomu kur būtų galima rasti kur yra geri vyriški apatiniai . Patogūs ir kokybiški.:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mane taip pat domina kokybiški ir gražūs vyriški apatiniai. Nes tokių tikrai sunku rasti.

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!