rugpjūčio 05, 2014

Stilingo ir talpaus lagamino problemos

Nors vasara jau beveik prabėgo, tikiu, kad lagamino problemos aktualios visus metus. Kai kurie jau pasimėgavo taip ilgai lauktomis, nepakartojamomis bei išsvajotomis atostogomis, tačiau daugeliui atostogos dar tik prieš akis... Tad ši tema turėtų tikti visiems - juk lagaminas toks mažytis, o pasiimti norisi tiek daug!
Pirmiausia, pasistengsiu pateikti keletą karštojo sezono tendencijų, o vėliau, kalba pasisuks apie tai, kaip geriau viską sutalpinti į lagaminą. Prieš pradedant dėtis lagaminą, siūlau, pasvarstyti apie tai, kokio tipo bus jūsų atostogos (aktyvios, tingios, apžvalginės ar t.t.) ir pažiūrėti, kokius orus jų metu žada, nes tai lems bene visą lagamino turinį.

Kas turėtų atsidurti jūsų lagaminuose?
Apie šios vasaros tendencijas, galite pasiskaityti spausdami ČIA, nes ši tema išanalizuota gana nuodugniai.

Kaip viską sutalpinti į lagaminą? 

Išties, pradžioje, reikėtų išsirinkti ne daugiau 3 „raktinių“ drabužių, kurių dėka galėsite sukurti daug skirtingų įvaizdžių. Tai galėtų būti – šortukai, sijonas, suknelė ar kelnės, jeigu tokių reikia.

Toliau galite rinktis palaidines, imkite tokias, kurios tiks ne prie vieno jūsų raktinio drabužio. Nepersistenkite su švarkais ar striukėmis, jums, greičiausiai, jų prireiks tik vakare, todėl vieno ar dviejų – pakaks.

Maudymosi kiostiumėliai, kitą vertus, taps vienais iš svarbiausių jūsų  atostogų drabužių (jeigu galima juos taip pavadinti). Siūlyčiau įsidėti bent keletą, o jei turite ir daugiau. Nepamirškite skrybelės ir akinių nuo saulės, tai taps ne tik akcentais Jūsų aprangoje, bet ir būtina apsauga Jūsų plaukams, veidui ir akims.

Batai. Aš atostogų metų negaliu nė pažvelgti į aukštakulnių pusę... Nes iki paryčių šėlstant vakarėly ant jūros krantos, padėkosit sau, kad avite balerinas ar dailias basutes. Atostogos – ne tik jums, bet ir jūsų kojoms. Tad lengvos basutės ar sandalais bus pats tas! Na, o jeigu vis tiek norisi kulniuko, rinkitės platformas. 
Nepadauginkite aksesuarų. Vasarą nesinori vaikščioti apsikarsčius, norisi vos keleto akcentų... Kelios poros auskarų, apyrankių ar vėrinių jums puikiai pasitarnaus.

Karštasis sezonas puikus tuo, kad galime sau leisti nesidažyti taip daug ir taip dažnai, o rodytis su gražiu rusvu paplūdimio įdegiu. Tad kosmetinėje turėtų atsidurti – kremas nuo saulės veidui bei kūnui, galbūt raminantis tonikas ir kūno kremas (po saulės vonių). Akių tušas, pieštukas, bronzatas. Vualia! Tiek nedaug tereikia, kad būtumėte pati gražiausia.

Ir pabaigai, jei norite, kad lagamine liktų daugiau vietos sunkiausius daiktus (tokius kaip batai, ar kosmetika) dėkite ant dugno, lengviausius – ant viršaus. O drabužius užuot lankstę - susukite, nes taip jie ne tik užims mažiau vietos, bet ir nesusilankstys. 

Foto priklauso: http://www.monoxious.com/, pinterest.com, http://www.ihaveadegreeinthis.com/

1 komentaras:

  1. laba,labai geri ir grazus jusu gaminukai,bet noretusi didesniu dydziu,negaliu atsidziaugti jusu pagamintomis kelnemis,baigia suplysti ,o nauju nera......

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad apsilankėte bliss bloge!